x logo nacions unidesEl dia 1 d’octubre amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les Persones d'Edat, des de FATEC ho volem commemorar, adherint-nos al manifestos de Nacions Unides, significant la importància de la Declaració Universal del Drets Humans, i per reafirmar el nostre compromís per promoure el gaudi ple i igualitari de tots els drets, com també les llibertats fonamentals de les persones d'edat.

Les persones grans advoquen pels drets humans a tots els nivells i demanem el respecte i reconeixement a la dedicació i compromís per contribuir a un mom lliure de la por i la misèria.

La celebració d’aquest any té com a objectiu:

  • Promoure les accions que facin falta a fi de que es compleixin els drets consagrats que tenim reconeguts com a ser humà, i tot al que això significa en la vida quotidiana de la gent gran.
  • Donar major visibilitat a la gent gran, com a parts actives i integrants de la societat, i demanem que se’ns reconegui com a persones que estem compromeses a fer aportacions per la millora i el gaudi de tot al que ens envolta.
  • Reflexionar sobre el progrés i els desafiaments per garantir els drets humans i les llibertats fonamentals de les persones d'edat.
  • Involucrar a tots els que en vulguin fer costat a la lluita perquè les nostres reivindicacions siguin escoltades, i que donin com a resultat la construcció d’un reconeixement en els drets que ens correspon en totes les etapes de la vida.