La campanya, Hello Brain (Hola Cervell), se centra en l'envelliment cognitiu i vol promoure la salut del cervell i donar a conèixer la investigació finançada per la Unió Europea en aquesta àrea.
Hello Brain proporciona informació científica i fàcil d'entendre sobre la salut del cervell. En el temps que triga a rentar-se les dents, veure una curtmetratge divertit o llegir una bombolla de text, es pot descarregar la nostra aplicació gratuïta.

Hello Brain l'ajudarà a entendre com funciona el cervell i el que la ciència està descobrint sobre l'òrgan més complex de l'univers. També ens explica com un estil de vida determinat ens pot ajudar a protegir la funció cerebral i ens ofereix consells pràctics sobre la salut del cervell.


Com puc mantenir el meu cervell sa?
La disminució en la funció cerebral NO és una part inevitable de l'envelliment - moltes persones poden viure fins als 80 anys, 90 i més enllà i seguir creant i contribuint a les relacions i a la societat.

Aprendrà com el cervell s'adapta a nous reptes i experiències, i per què això és una bona cosa.

Trobarà més informació sobre la ciència emergent de la construcció d'una "reserva" en el cervell per evitar els símptomes de la demència.

A més, també trobarà a la nostra pagina web moltes activitats, actituds i consells pràctics en l'estil de vida per mantenir el cervell en forma i llest per a la vida, no importa quina sigui la seva edat.
Preparat?

 

Més informació:

 

 

Descarregui's la nostra aplicació gratuïta:

play-store   Android

app-store   Iphone o Ipad