Desprès de més de més de 40 dies d’estar confinats a casa, les persones gran els estem vivint amb angoixa, i la por de poder quedar contagiats pel coronavirus, com també amb recel de saber si podrem rebre l’atenció que necessitarem en cas de contagiar-nos. Des de FATEC demanem que és creí un pla per ajudar-nos a poder tenir un bon desconfinament que seguin les recomanacions de les autoritats, esperem que estigui pensat amb la situació que estem vivint aquest col·lectiu de persones que som prop del 20% de la població.
Com tots sabeu els objectius generals de FATEC son els de crear accions i activitats per la promoció de la gent gran davant la societat a través d’un envelliment actiu, saludable i socialment productiu. Però per això necessitem que es reconeguí les aportacions dels més grans a la contribució del benestar de la família i de la societat.
Continuar en aquest aïllament pot aconseguir agreujar la situació de les persones grans que podem caure en una situació de passivitat, desmotivació, deixadesa o soledat. Tots sabem que caminar una estona cada dia es la millor medicina per prevenir aquest casos
Es per tot això que FATEC ha redactat el manifest adjunt on demanem una sèrie de condicionants pel moment que arribi el desconfinament de les persones grans.

Pot accedir al manifest aquí