Els dies 6 I 7 de juny, invitats per la Oficina del Eurodiputat Javi López, varies Entitats de la Taula, vàrem assistir a les jornades “Inequalyt inequality” amb representants de la comissió "Europe, the great challenge of our time" a l'europarlament de Brusel.les.

La tarda del dia 6 la reunió es va desenvolupar al voltant dels drets socials i es va centrar en els problemes de la desocupació, sobre tot la juvenil i les desigualdats socials.

La tesi la va desenvolupar la professora RAQUEL CORTÉS HERRERA Deputy Head Of Unit. Disability and Inclusion. European Commission, DG Employment, Social Affairs and Inclusion. Amb l’assistència de Eurodiputats de diferents partits i nacionalitats, l’acte va estar moderat per el Eurodiputat Javi López, en torn de paraules vàrem intervenir alguns dels assistents.

El matí del dia 7 vam assistir a la jornada: Inequality: The Great Challenge of our time, organitzada per Fundació Friedrich-Ebert-Stiftung amb la col·laboració de la publicació Social Europe Journal i amb el Eurodiputat Javi López com amfitrió, sota el lema: “Political Economy of Inequality: Evolution, Causes and Consequences” sobre desigualtats e inversió amb la infància, inversió de futur:

  • Moderardor: Javi López, MEP Committee on Employment and Social Affers.
  • Speakers: Kate Pickett, Prosessor of Epidemiology in Department or Health Sciencesat the University of York.
  • Michael Dauderstadt, CEO of Dietz publishing house, a former director of the division for Economic and Social Policy of FES.
  • Pau Marí-Klose Catédartica de la Universitat de Zaragoza

L’acte el va clausurar el President del Partit Socialista Català: El Sr. Miquel Iceta. Posteriorment els visitants de les diferents Associacions invitades, vàrem fer una visita molt extensa i interesant al PARLAMENT EUROPEU.

 

parlament europeu 01

Sr. Enric Ollé, membre de Fatec, a l'europarlament.

 

 

parlament europeu 02

 

 

parlament europeu 03