El passat 17 de novembre 2017, ens van visita a la seu de Fatec, la regidora de l’Ajuntament de Barcelona la Sra. Irma Rognoni, acompanyada de la que fou Comissionada d'Alcaldia de la Gent Gran de Barcelona Sra. M. Assumpció Roset, per interessar-se de com afecte a la gent gran i a la nostra Federació la situació política social i econòmica actual que estem vivint, com també interessar-se de quines son les principals inquietuds a les que hi voldríem trobar respostes.

Van ser ateses pel Sr. Josep Carné, i el Sr. Mario Cugat, que va permetre portar a terme una bona conversa, amb l’objectiu de buscar llaços de col·laboració mútua entre la Fatec i l’Ajuntament, i de com es pot estimular i potenciar la participació de les persones grans dins de la societat i en especial en l’àmbit de la ciutat de Barcelona.

Des d'aquí volem agrair tant a la Regidora Rognoni la seva preocupació i disposició pels assumptes que ens afecten com també l’aportació de l’experiència de la Sra. Roset pels seus anys que s’ha dedicat a les persones grans.

 

visita regidora rognoni 01