El 12 juny 2018, va tenir lloc una trobada en el Casal de Barri Espai 21 amb la Sra. Neus Pociello de la Fundació Aroa, la Sra. Nina Georgantzi de AGE Platfom Europe i, en Josep Carné, Jaume Jané de Fatec conjuntament amb la Sra. Ma. Mercè Blanco i Antoni Maestre del Grup d’Opinió de Gent Gran, per analitzar com es pot internacionalitzar a la UE les demandes per un envelliment socialment productiu, que es van presentar al Palau Macaya el dia 6 de juny.

Com a conclusió es va acordar que des d’AGE faran un anàlisis de quins són els camins més adients a fi de poder-se connectar amb la Comissió Europea per presentar les demandes, i van instar que des de FATEC i el GÓGG realitzéssim accions per fer-ho arribar als nostres eurodiputats.

Es va aprofitar la trobada, per parlar de com ens hem d’involucrar per la lluita i la defensa dels drets humans de les persones grans, al temps de com podem combatre l’efecte de l’edatisme. També es va comentar la necessitat que des d’AGE es pogués coordinar un equip de treball capaç de recopilar informació dels diferents estats que estan preparant una llei en favor de les persones grans que permetés intercanviar experiències.

 

demandes envelliment age 01

 

 

demandes envelliment age 02