El 17/07/2020 en els jardins del Palau Robert de Barcelona, es va fer la presentació del llibre “Petits consells per a grans persones”, al temps de lliurar el mateix a la Federació d’Associacions de Gent Gran de Catalunya com a Entitat representativa de persones grans de tot el territori.
El llibre ha estat elaborat per la PG-ME i va dirigit a la gent gran. Inclou consells i recomanacions que tenen en compte l'estat físic, cognitiu i emocional de les persones grans, així com qüestions de prevenció i de seguretat.
Va presidir l’acte l’Hble. Conseller d’interior Sr. Miquel Buch, conjuntament Sr. Pere Ferrer, director general de la Policia i Sr. Josep Codina, comissari cap de la Comissaria General de Relacions Institucionals, Prevenció i Mediació.
Va presentar el llibre el mosso Sr. Carles Domingo conjuntament amb Sra. Alba Puig directora Editorial Mediterrània, posteriorment el Conseller d’Interior Sr. Miquel Buch va lliurar el llibre de forma simbòlica per a la gent gran al president de FATEC Sr. Josep Carné
Va continuar l’acte amb unes paraules d’agraïment del Sr. Carné, i el va concloure el Conseller Buch agraint tant al cos dels mossos com a l’editorial mediterrània la implicació en aquest projecte, al temps de que la Fatec com a representant de les persones grans féssim cas i difusió del contingut del mateix.

 

llibrePetitsConsells1

 

llibrePetitsConsells2

 

llibrePetitsConsells3