La Societat Catalana de Geriatria i Gerontologia davant l’impossibilitat de poder realitzar el seu congrés, 2020 per culpa de la pandèmia de la COVID-19, ha organitzat tres jornades telemàtiques sobre temes de rellevància i actualitat. En la realitzada el 29/10/2020 per parlar del “EL FUTUR DE LES CURES DE LLARGA DURADA I RESIDENCIAL A CATALUNYA”, hi ha participat la FATEC per exposar la mirada de les persones amb una ponència del nostre president Josep Carné.

L’objectiu d’aquesta jornada ha estat la de posar de relleu la necessitat de repensar l’atenció de llarga durada en residencies, centres i hospitals de dia, l’atenció domiciliaria.... destinada a les persones grans de Catalunya.

La jornada va estar moderada per la infermera Sra. Montse Blasco i com a ponents hi va participar la Sra. Pilar Rodríguez (vicepresidenta de Isocial) per parlar sobre la mirada des de el món social, Sr. Josep Carné com a president de la Federació d’Associacions de Gent Gran de Catalunya amb la ponència “La Mirada de les Persones” i la Sra. Montse Solé com infermera Qida per parlar sobre la mirada des de el món sanitari.

Hi ha participat un centenar de persones que ha donat peu a generar un debat obert i interessant sobre els temes tractats.

 

SCGiG 1