logo fatec assemblea

El 3 de desembre 2020, hem celebrat de forma telemàtica la XXXVII Assemblea General Ordinària de FATEC, que teníem previst realitzar el passat més de maig, i que degut a les restriccions del COVID-19 no s’ha pogut fer de forma presencial.

En el transcurs de la jornada, s’ha presentat l’estat de comptes del any 2019 així com el pressupost del 2020, on és va poder fer una exhaustiva explicació i comentaris sobre la situació de l’Entitat. Posteriorment s’han projectat les diapositives explicatives de la memòria d’activitats per fer un repàs de tot al que s’ha treballat durat l’any.

També s’ha ratificat la continuïtat de la junta directiva actual. I el president Sr. Carné ha fet una explicació de les activitats realitzades durant aquest temps de confinament i els projectes que té la Federació de cara a un futur.

Cal destacar la bona participació dels assistents en el torn de paraules per aportar els seus suggeriment comentaris,i propostes de com podem afrontat la situació de la pandèmia al temps de millores per l’estat del benestar. Cal destacar que aquest format virtual ha estat molt ben acceptat per part dels assistents per els avantatges de poder participar sense necessitat de desplaçar-se.

 

 

  • Principals activitats en les que s’estan treballant des de FATEC:

 

 assemblea1

 assemblea2