logo fatec ceoma

 

Des de el passat mes de setembre 2020, FATEC (Federació d’Associacions de Gent Gran de Catalunya) forma part com a membre de ple dret de CEOMA.

CEOMA, (Confederación Española de Organizaciones de Mayores), es una entitat constituïda amb un caràcter confederatiu i intersectorial, d’àmbit nacional, per el servei, la coordinació, el foment i la defensa dels interessos de les persones grans.

Les 16 organitzacions nacionals i les 5 autonòmiques que formen part de la Confederació, mantenint la seva filosofia i personalitat pròpia, totes coincideixen en un punt essencial: la defensa dels drets de la gent gran.

En la Assemblea General de CEOMA celebrada el mes de novembre, es va anomenar Vicepresident de l’entitat al Sr. Josep Carné representant la FATEC.

El fet de que CEOMA i FATEC treballem plegats ens farà més forts per la lluita i reivindicacions a fi d’aconseguir els objectius comuns d’ambdues entitats i que son, les d’assolir les millores necessàries que ens permetin poder viure i envellir amb dignitat.

 

www.fatec.cat

www.ceoma.org

 

JCarne ceoma1