ConcursPessebres 2021 2


Aquest any la FATEC si que ha pogut convocar el XXI Concurs de Pessebres, dels Casals i Entitats de Barcelona Capital, cosa que no es va dur a terme l’any passat , pels motius per tots coneguts.

La participació ha sigut mes reduïda que en altres ocasions , però no hem volgut renunciar a aquest costum tan arrelat a Catalunya. Com sempre un equip de las FATEC, va fer la valoració dels pessebres, tenint en compta diferent conceptes, com son : situació, proporcionalitat, il·luminació, originalitat, figures, etc.

El passat dia 11 de març, a casa Golferichs, després de donar la benvinguda a tots els assistents i un curt parlament per part d’en Joan Vives, com sempre es va projectar un CD. de tots els pessebres visitats, seguidament es va fer entrega de diplomes a tots els participants i després , moderat per en Mario Cugat, es van comentar temes, que afecten principalment a la gent gran i amb participació del públic assistent. Ja que no va ser possible fer la xocolatada amb pastes per motius sanitaris, es va obsequiar a tots els assistents amb una caixeta de bombons.

L’acte va ser senzill i proper, i tothom va marxar content.

Barcelona, 18 de març de 2022.