comEstela 1

En Josep Carné, President de FATEC, i el nostre portaveu Enric Ollé, han mantingut una trobada amb el Comissari en Cap de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra, Josep Maria Estela que ha estat acompanyat per la portaveu dels mossos la inspectora Montserrat Escudé i la Caporal de l’Àrea de Proximitat Anna Hernández, amb la finalitat de transmetre, de primera mà, les problemàtiques i necessitats més rellevants de les persones grans on la tasca de la policia pugui ser útil.

Ens ha permès aquesta trobada analitzar de com podem potenciar la relació que des de fa temps la FATEC manté amb la PG-ME, a través de l’Àrea Tècnica de Proximitat i de Seguretat Ciutadana, concretament amb el Grup Central de Proximitat i relacions amb la Comunitat, treballant en programes de seguretat.

S’ha acordat cercar activitats que en ajudin a potenciar més les sinergies de treball perquè les persones grans puguem tenir garantida la seguretat en temes tan cabdals com son l’edatisme, els maltractaments, els fraus i les informacions falses, entre altres.

Cal destacar la receptivitat que em tingut i l’atenció prestada a les nostres peticions així com la molt bona predisposició a la col·laboració mútua.