livinglabBALL 1

A la seu de FATEC hem mantingut una reunió de treball en el que hi ha participat Dr. Marco Inzitari i la Sra. Kimberly Katte del Parc Sanitari de Pere Virgili i en Josep Carné i Chon Gonzalez de FATEC, com a Entitats que formem part de la implementació i gestió del projecte BARCELONA AGING COLLABORATORY (BALL) com a un nou espai de participació per a co-crear, amb persones grans, productes i serveis innovadors per a un envelliment més actiu i saludable.

En el transcurs de la reunió s’ha contrastat la necessitat de integrar a les persones grans, dels cuidadors, d’actors socials, com de les entitats i empreses implicades en la cura i la promoció del benestar de les persones grans en el projecte, ja que constitueixen una part vital del mateix i que com més integrades més se'n beneficiarà tothom, ja que l’objectiu prioritari es millorar el suport a l'autonomia de les persones amb dependència, al aportar propostes de solucions adients a les seves necessitats.

Des de FATEC, estem esperançats de que aquesta iniciativa que està alineat amb l'estratègia de Salut, Recerca i Innovació de Catalunya, pot donar resposta a les necessitats d’integració per una millora de la qualitat de vida d’una població creixent i a la vegada vulnerable, que serà necessària i imprescindible per participar en el diagnòstic, que els permetrà demanar requisits i testar solucions.