bellvis FestaGG22 3

 

Després de dos anys sense poder celebrar la festa de la Gent Gran a Bellvís per culpa de la pandèmia, aquest 25 setembre 2022, s’ha realitzar la trobada on la FATEC hi ha estat convidada a participar amb la presencia del president Sr. Josep Carné

Com cada any l’acte va estar organitzat de forma brillant per l’Esplai de Gent Gran del poble, amb el suport de l’Ajuntament. Aquest any s’ha homogenat a les persones que complien 84, 83, 82 i 81 anys. La jornada va estar presidida per il·lm. alcalde de Bellvís i president de la Diputació de Lleida, Sr. Joan Talarn, el il·lm. president del Consell comarcal del Pla d’Urgell, Sr. Rafael Panadés, el president de FATEC, Sr. Josep Carné, i el president de l’Esplai, Sr. Tiburci Rosa, que van fer els seus parlaments i van ser els encarregats de lliurar els guardons a les persones homenejades com a reconeixement a la seva trajectòria.

La festa va començar amb la celebració de un missa solemne, seguit d’un dinar de germanor, on hi van assistir més de 300 persones entre familiars i amics que acompanyaven a les persones homenejades, amb un ambient de cordialitat i molta emoció, i va acabar la festa amb una amena sessió de ball.

 

 


bellvis FestaGG22 1
bellvis FestaGG22 2