ggBelloc1

El president de la Llar de Jubilats de Bell-lloc d’Urgell Sr. Baptiste Torrubiano, ha començat el seu parlament dient que a la tercera va la vençuda fent referencia a que en els darrers dos anys i per culpa de la pandèmia no s’havia pogut celebrar l’acte d’homenatge a les persones grans del poble.

Aquest 2022 i de forma solemne s’ha pogut celebrar, amb la presencia de les autoritats encapçalats per la Il·lma. Alcaldessa Sra. Rosa Buira i també pel president de FATEC Sr. Josep Carné, que van fer referencia en els seus parlaments amb l’important que és posar al centre d’atenció a les persones grans per tot al que han fet i que poden fer encara a la societat.

L’acte va començar amb la celebració de la missa on es va cantar el “cant del jubilat”, posteriorment és va inaugurar l’exposició de fotografies aportades per les persones homenatjades com a record per compartir vivències viscudes, acte seguit i despès del corresponents parlaments es va servir un dinar de germanor acabant la festa amb l’entrega de plaques commemoratives i d’una amena sessió de ball.

ggBelloc2
ggBelloc3