Xtrobada1
Aquest 25 d’octubre s’ha celebrat la 10ª trobada de Casals en format telemàtic, en el que hi ha participat 33 casals.

En aquesta ocasió s’ha tractat temes per debatre i compartir, de com els Casals i Llars de jubilats de tot el territori poden participar en programes que estem portant a terme des de FATEC. En primer lloc s’ha parlat del projecte de com prevenir la soledat no desitjada, en especial compartint les experiències dels centres que hi estan involucrats i animar a la participació al altres centres. També ens ha donat peu a explicar de com preveiem dur a terme aquesta activitat a la comarca del Maresme amb la implicació dels ajuntaments i del mon acadèmic, i la Fundació Obra de Maria.

Per altra banda l’equip de residencies que esta duent a terme el programa “La residencia on a mi m’agradaria anar a viure”, ens ha explicat quin son els seus objectius, i les experiències viscudes al temps de demanar la implicació dels Casals per fer-ho efectiu en les seves corresponents demarcacions.

En el transcurs de la trobada, s’han tractat altres temes com son les activitats que s’estan desenvolupant per la bretxa digital, també dels descomptes que ens estan oferint des de el Gran Teatre del Liceu de Barcelona per la propera temporada d’òpera, També s’ha comentat altres temes referent a les subvencions que es pot rebre per fer exercici físic als casals; de l’obligarietat de modificar els estatuts de tots els centres per donar validesa als acords presos via telemàtica, i em posat sobre la taula quines accions creiem que havíem d’emprendre per demanar una millor atenció més centrada en la persona en els CAP’s (Centres d’Atenció Primària).

Ha estat una jornada molt profitosa on cal destacar la bona participació dels assistents que ha donat peu a un debat beneficiós i engrescador.

 

Podeu veure la trobada al següent vídeo:

https://youtu.be/HSy3EdmKNNE