Barcelona Aging coLLaboratory

El dimecres 26 d’octubre, s’ha presentat en roda de premsa, el Barcelona Aging coLLaboratory (BALL), el primer Living Lab centrat en envelliment, a la seu del Parc Sanitari Pere Virgili, Barcelona., en l’acte ha comtat amb la participació del Dr. Marco Inzitari, director d'Atenció Integrada del Parc Sanitari Pere Virgili; Sr. Josep Carné, president de la FATEC (Federació d'Associacions de la Gent Gran de Catalunya), i del Sr. Guillem Alenyà, investigador i director de l'Institut de Robòtica Industrial (IRI UPC-CSIC).

Al acte hi ha assistit un bon nombre de mitjans de comunicació tant de premsa escrita, emissores de radio i canals de televisió, on després de la presentació de la nota de premsa i explicació del projecte per part dels compareixents s’ha donat resposta a les preguntes dels periodistes, i ha acabat l’acte, i com a exemple del que es persegueix aconseguir amb aquest projecte, amb la visita a planta del Hospital per visionar el funcionament del primer prototip de robot humanitzat que ajudarà els pacients que no poden alimentar-se per si mateixos i recollir declaracions de professionals i persones grans usuàries.

Es pot veure la nota de premsa en el link següent:

 Deu institucions que representen el conjunt de la societat civil catalana impulsen el primer Living Lab centrat en l’envelliment

Barcelona Aging coLLaboratory ball 3 Barcelona Aging coLLaboratory